ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі: хліб цільнозерновий, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
Відділ освіти Роменської міської ради Сумської області
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі: хліб цільнозерновий, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: Відділ освіти Роменської міської ради Сумської області, вул. Соборна, 41, м. Ромни, Сумська область, 42000, ЄДРПОУ 02147919.
Категорія замовника згідно ст. 2 закону України “Про публічні закупівлі” – юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): хліб цільнозерновий (код ДК 021:2015 — 15810000-9: хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби).
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги, за № у ЦБД UA-2022-01-10-005383-c.
Очікувана вартість закупівлі та бюджетне призначення: 413 600,00 грн.
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, враховуючи динаміку цін на товари, доставку, належну якість товару та бюджетне призначення.
Середні ціни на даний вид товару склали:
Найменування товару | Середня ціна, грн./кг. |
Хліб цільнозерновий | 20,68 |
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічне завдання
№ | Найменування | Складові |
Кількість, кг. |
1 | Хліб цільнозерновий | Цільнозерновий хліб з пшеничного борошна та житнього борошна з високим вмістом харчових волокон та з обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грама на 100 грамів хліба. За формою відповідає виду виробу. Повинен бути без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій). Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, без стороннього присмаку, не змінює форму після легкого натискання. Основна сировина – борошно цільнозернове пшеничне та житнє. Хліб повинен бути упакований в індивідуальну упаковку. Без ГМО. Повинно відповідати ДСТУ.
Постачання товару – здійснюється п’ять разів на тиждень, відповідно до заявок Замовника. Вага хлібини не менше 600 гр. |
20000 |
- Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України. При кожному постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість в кожний заклад освіти.
- Строк придатності продуктів харчування на момент поставки має становити не менше 80% від загального.
- Товар поставляється окремими партіями протягом загального строку поставки – 2022 року, за заявками Замовника п’ять разів на тиждень.
- Доставка товару повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Водії (експедитори) та всі працівники, які безпосередньо контактують з товаром обов’язково повинні мати особисту медичну книжку з відмітками про проходження медогляду та санітарного одягу (халат, рукавиці).
- Доставка (перевезення) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Учасника.
- Замовник має право зробити вибіркове лабораторне дослідження товару, який був поставлений за договором, на якість та відповідність санітарно-гігієнічним нормам.
- Витрати Замовника на лабораторне дослідження в повному обсязі відшкодовує Учасник.
Останні коментарі