ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі: Послуги їдалень, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
Відділ освіти Роменської міської ради Сумської області
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі: Послуги їдалень, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: Відділ освіти Роменської міської ради Сумської області, вул. Соборна, 41, м. Ромни, Сумська область, 42000, ЄДРПОУ 02147919.
Категорія замовника згідно ст. 2 закону України “Про публічні закупівлі” – юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги їдалень (код ДК 021:2015 — 55510000-8: Послуги їдалень).
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги, за № у ЦБД UA-2022-02-16-013920-b.
Очікувана вартість закупівлі та бюджетне призначення: 4 036 025,00 грн.
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі
Відповідно до пункту 6 частини «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 3 статті 56 Закону України «Про освіту», статті 35 Закону України «Про дошкільну освіту», статті 20 Закону України «Про повну загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», рішення виконкому Роменської міської ради № 178 від 15.09.2021 «Про встановлення вартості харчування вихованців та учнів у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Роменської міської ради», рішення виконавчого комітету Роменської міської ради № 241 від 15.12.2021 « Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Роменської міської ради № 178 від 15.09.2021 «Про встановлення вартості харчування вихованців та учнів у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Роменської міської ради» та з метою організації харчування вихованців та учнів у закладах дошкільної та загальної освіти становить:
- учням 1 – 4 класів закладів загальної середньої освіти, крім пільгових категорій – 10,00 грн. за рахунок коштів міського бюджету;
- учням 1- 11 класів закладів загальної середньої освіти пільгових категорій, визначених рішенням Роменської міської ради – 25,00 грн.
- Вартість харчування зазначених категорій дітей за рахунок бюджетних коштів у закладах загальної середньої освіти регулюється рішенням виконавчого комітету Роменської міської ради.
- Вартість харчування дітей в пришкільних/профільних таборах визначається відповідно до кошторисних призначень і становить 25,00 грн. на день.
- До ціни пропозиції включаються всі податки, що мають бути сплачені, та інших витрат, які передбачені для виконання даних послуг. Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо та вважається врахованою у ціні його тендерної пропозиції.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічне завдання
Харчування учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій, дітей в пришкільних/профільних таборах протягом 2022 року .
Перелік лотів на закупівлю послуг гарячого харчування та їх розрахунок:
Лот 1- Роменський ліцей № 1 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 293 учнів* Х(по меню) грн. *175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 69 учнів* Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 469 учнів* Х грн. *14 днів
Гаряче харчування учнів профільних таборів: 475 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 2- Роменський ліцей № 2 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 114 учнів* Х(по меню) грн.*175днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 43 учнів *Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 225 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 3- Роменський ліцей № 4 ім. Тетяни Маркус РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 125 учнів* Х(по меню) грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 56 учнів *Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 245 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 4- Роменська ЗОШ № 5 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 99 учнів* Х(по меню) грн.*175днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 23 учнів *Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 185 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 5- Роменська ЗОШ № 6 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 29 учнів* Х(по меню) грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 13 учнів *Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 60 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 6- Роменська ЗОШ № 7 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 157 учнів* Х(по меню) грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 31 учнів* Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 294 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 7- Роменський ЗЗСО № 8 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 52 учнів* Х(по меню) грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 16 учнів* Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 102 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 8- Роменська ЗОШ № 10 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 66 учнів* Х(по меню) грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 21 учнів* Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 129 учнів* Х грн. *14 днів
Лот 9- Роменська ЗОШ № 11 РМР – Послуги їдалень
Враховує в себе:
Гаряче харчування учнів 1-4 класів: 120 учнів* Х(по меню) грн. *175 днів
Гаряче харчування учнів пільгових категорій: 35 учнів *Х грн.*175 днів
Гаряче харчування учнів пришкільних таборів: 235 учнів* Х грн. *14 днів
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
При харчуванні та формуванні меню Учасник повинен дотримуватись вимогам постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Постачальник не повинен використовувати в харчуванні дітей продукти харчування, які заборонені наказом Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров`я України № 620/563 від 15.08.2006р. «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».
Закупівля сировини при наданні послуг повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів (ДСТУ, ГОСТ та ТУ) щодо якості та безпечності харчових продуктів.
Учасник повинен забезпечити необхідним обладнанням для виконання даного предмета закупівлі.
Всі працівники повинні бути забезпечені своєчасним проходженням медичного огляду.
Забезпечувати приготування страв високої якості, проводити щоденно бракераж страв, дотримуватись санітарних норм та терміну зберігання та реалізації продуктів, що швидко псуються.
Учасник – переможець процедури закупівлі повинен здійснювати відповідну оплату за комунальні послуги.
Забезпечувати належне санітарне дотримання виробничих приміщень, обладнання та інвентарю.
Технічне завдання № 1
Примірне ЧОТИРИТИжневе меню для учнів 1-4 класів
| І тиждень | |||
| Найменування | Вага (гр.) | Ціна | |
| Понеділок | |||
| Курятина відварна з овочами | 20/5 | ||
| Макарони відварені | 1/100 | ||
| Хліб | 30 | ||
| Чай | 200 | ||
| Всього | |||
| Вівторок | |||
| Картопляне пюре | 1/100 | ||
| Риба тушкована | 20 | ||
| Компот | 1/200 | ||
| Хліб | 30 | ||
| Всього | |||
| Середа | |||
| Котлета м’ясна | 25 | ||
| Каша гречана | 1/100 | ||
| Хліб | 30 | ||
| Чай | 1/150 | ||
| Всього | |||
| Четвер | |||
| Чахохбілі куряче | 20/25 | ||
| Рис відварений | 1/100 | ||
| Компот із сухофруктів | 1/150 | ||
| Хліб | 30 | ||
| Всього | |||
| П’ятниця | |||
| Каша пшенична | 1/100 | ||
| Нагенси курячі | 20 | ||
| Хліб | 30 | ||
| Чай | 200 | ||
| Всього | |||
Технічне завдання № 2
Примірне тижневе меню для дітей пільгових категорій
| І тиждень | ||
| Найменування | Вага (гр.) | Ціна |
| Понеділок | ||
| Курятина відварна з овочами | 50/10 | |
| Макарони відварені | 100 | |
| Салат з капусти | 50 | |
| Хліб з маслом | 30/5 | |
| Чай | 200/5 | |
| Банан | 30 | |
| Всього | ||
| Вівторок | ||
| Картопляне пюре | 1/100 | |
| Риба жарена | 60 | |
| Салат з буряка тушкованого | 50 | |
| Какао | 1/100 | |
| Хліб | 30 | |
| Яблуко | 100 | |
| Всього | ||
| Середа | ||
| Котлета м’ясна | 50 | |
| Каша гречана | 1/100 | |
| Огірки солені | 50 | |
| Хліб з твердим сиром | 30/8 | |
| Сік яблучний | 100 | |
| Всього | ||
| Четвер | ||
| Чахохбілі куряче | 50 | |
| Рис відварений | 1/100 | |
| Салат з капусти та насінням | 40 | |
| Компот із свіжих фруктів | 1/200 | |
| Хліб | 30 | |
| Булочка | 100 | |
| Всього | ||
| П’ятниця | ||
| Нагенси курячі | 50 | |
| Каша пшенична | 1/100 | |
| Чай з лимоном | 1/200 | |
| Хдіб | 30 | |
| Салат з моркви та яблук | 50 | |
| Фрукти | 50 | |
| Всього | ||
Технічне завдання № 3
Примірне ТИЖНЕВЕ меню ДЛЯ ДІТЕЙ В ПРиШКІЛЬНИХ ТА ПРОФІЛЬНИХ ТАБОРАХ
| І тиждень | ||
| Найменування | Вага (гр.) | Ціна |
| Понеділок | ||
| Сніданок | ||
| Булка з горіхами | 50 | |
| Чай | 200 | |
| Обід | ||
| Суп гречаний | 200 | |
| Курятина відварна з овочами | 30/10 | |
| Макарони відварені | 100 | |
| Салат зі свіжої капусти | 50 | |
| Хліб | 30 | |
| Чай | 200 | |
| Всього | ||
| Вівторок | ||
| Сніданок | ||
| Булка з маком | 50 | |
| Чай | 200 | |
| Обід | ||
| Суп гороховий | 200 | |
| Картопляне пюре | 100/3 | |
| Риба тушкована | 20 | |
| Салат зі свіжих овочів | 100 | |
| Компот | 1/200 | |
| Хліб | 30 | |
| Яблуко | 100 | |
| Всього | ||
| Середа | ||
| Сніданок | ||
| Булка з арахісом | 50 | |
| Чай | 200 | |
| Обід | ||
| Котлета м’ясна | 25 | |
| Каша гречана | 1/100 | |
| Огірки свіжі | 50 | |
| Хліб | 30/5/8 | |
| Узвар | 1/200 | |
| Всього | ||
| Четвер | ||
| Сніданок | ||
| Булка рижська | 50 | |
| Чай | 200/5 | |
| Обід | ||
| Борщ | 200 | |
| Котлета із м’яса | 25 | |
| Рис відварений | 1/100 | |
| Салат зі свіжої капусти | 50 | |
| Компот із свіжих фруктів | 1/200 | |
| Хліб з маслом | 30 | |
| Всього | ||
| П’ятниця | ||
| Сніданок | ||
| Булка з крихтою | 50 | |
| Чай | 200/5 | |
| Обід | ||
| Суп пшоняний | 200 | |
| Нагенси курячі | 25 | |
| Каша з булгуром | 100 | |
| Огірок свіжий | 25 | |
| Хліб | 30 | |
| Чай | 200 | |
| Фрукти | 25 | |
| Всього | ||













Останні коментарі